Van Amsterdam naar Zwolle

In studio Desmet in Amsterdam hadden Marianne Thieme en Ewald Engelen zangeres, musicus en performer Ellen ten Damme te gast. Ze bespraken tijdens de podcast de breekbaarheid van het menselijk lichaam. De grenzen van het maakbaarheidsideaal van geluk. Het vrolijke anarchisme van de jaren tachtig en oorlog en protest.

Oorlog en vrede

In Zwolle spraken Marianne en Ewald met de gasten Harry van Bommel en Joke Hermsen over oorlog en vrede. Van Bommel en Hermsen maken zich zorgen over de voortdurende militarisering van de wereld. Nu er dit jaar ruim 244 miljard dollar extra wordt uitgegeven aan wapens. En het gebrek aan een open debat hierover.

Na een maandenlange superfijne samenwerking met de makers van Audiopodcast is Van Alles de Waarde nu te beluisteren via De Groene Amsterdammer.