Kick Stokvis

Sinds ik in 1994 bij de lokale radio in Amsterdam ben gaan werken speelt audio een belangrijke rol in mijn leven. De jaren waarin ik als radioverslaggever bij de NOS reportages maakte beschouw ik als de plezierigste uit mijn werkzame leven. Tegenwoordig hoeven personen en organisaties niet meer te wachten tot zij gevraagd worden om hun verhaal te vertellen. Dat kunnen ze zelf doen door middel van een podcast. Ik vind het leuk om daarbij te helpen en te horen wat zij te vertellen hebben!

Matthijs Holtrop

In het hele land ga ik op zoek naar verhalen die een groot publiek verdienen. Als verslaggever voor het Radio 1 Journaal van de NOS bijvoorbeeld, maar ook als verslaggever voor verschillende regionale omroepen. Een podcast heeft overeenkomsten, maar ook enorme verschillen. Het is vaak persoonlijker, directer en er is meer tijd om een goed of interessant verhaal te vertellen. De luisteraar heeft 100% aandacht voor jouw boodschap, verhaal of gesprek.

 

Neem contact op Beluister podcast voorbeelden

Laat jouw verhaal spreken

vertel, deel, verrijk

Aanbevelingen & klanten