Wat een leuk nieuws! Journalist Ulrike Nagel mag haar prachtige podcastplan met werktitel ‘de laatste kinderen van de DDR’ gaan maken. In samenwerking met Omroep MAX en geproduceerd door Audiopodcast. Matthijs Holtrop en ik zijn supertrots dat we opnieuw zo’n mooi verhaal van ‘idee bij een statafel’ tot ‘ga het maar maken’ hebben kunnen brengen. Alweer de vierde NPO serie die we mogen produceren!

Matthijs Holtrop, Ulrike Nagel, Kick Stokvis (vlnr)

Ulrike is opgegroeid in Oost-Duitsland en tot haar 10de leefde ze ‘achter de muur’. Nu woont ze al jaren met haar gezin in Nederland en is ze nieuwsgierig naar wat er van haar klasgenoten is geworden. Ook zoekt Ulrike in de podcast uit wat de rol van Nederland was in de Koude Oorlog.

Veel dank ook aan Nick Preusterink en Jeroen Bos van Omroep Max.

Heb je ook een geweldig podcastidee, en zoek je daarin een producent of begeleiding bij het maken? Neem dan contact met ons op!