Nadat podcasts jarenlang door een handjevol mensen werden gemaakt en beluisterd is het medium de afgelopen
jaren uitgegroeid tot een serieuze concurrent van de radio. Maar ook kiezen bedrijven en instellingen er steeds vaker voor om hun verhaal via een serie podcasts te vertellen. Dat merken we ook bij Audiopodcast.

De afgelopen jaren hebben Matthijs Holtrop en Kick Stokvis via het werk voor verschillende grote klanten onze werkwijze verder verfijnd. Door heel transparant en in de cloud te werken kunnen we samen met de klant in korte tijd een podcast ontwikkelen die leuk en interessant is om te luisteren.

Ook lukt het ons op deze manier om de klant mee te laten kijken in het hele proces. Vanaf de eerste research tot aan de eindmontage. Daardoor kan die klant op ieder moment bijsturen, veranderen of juist aanmoedigen. Ook wij zijn blij met deze manier van werken. Want zo weten we al vrij zeker dat het eindproduct naar tevredenheid wordt afgeleverd.