Ik wil een offerte Ik heb een vraag

Podcast laten maken

Je wil een podcast laten maken, een podcast laten produceren of de podcast laten monteren. Daarvoor ben je bij Audiopodcast aan het goede adres!

Na een kennismakingsgesprek gaan we aan de slag en maken de podcast die past bij jouw idee!

Ook denken we mee aan het doel en de doelgroep van de podcast. Zodat de podcast zoveel mogelijk luisteraars trekt.

Corporate podcast

Je wil je onderneming presenteren op de podcastplatformen zoals iTunes, Spotify en/ of je eigen website. Met een uitgebreide kennismaking in audio kun je uitstekend:

  • De sfeer van jouw bedrijf overbrengen. (De luisteraar ‚Äėzit‚Äô als het ware aan tafel!) Met verschillende fragmenten of korte interviews komt jouw sfeer en inhoud samen.
  • Een verslag van een congres, bijeenkomst of zakelijke meeting? In een podcast wordt inhoud op een aantrekkelijke manier gebracht.
  • Je visie presenteren voor een intern of extern publiek.
  • Beleid laagdrempelig uitleggen. Denk aan het uitleggen van een complex rapport in audio door middel van een interview of een langer gesprek.
  • Betrek werknemers, collega’s of stakeholders door in een podcast met elkaar in gesprek te gaan.

Neem contact met ons op en laat Audiopodcast de podcast produceren!

Podcast op locatie

Audiopodcast.nl beschikt over een mobiele studio die we overal kunnen opbouwen. We verzorgen de volledige podcast productie. Dat betekent dat we alle zorgen over techniek uit handen kunnen nemen. De voorbereiding, productie en publicatie / verspreiding kun je uit handen geven. Ook is het mogelijk om slechts technische of inhoudelijke ondersteuning te bieden, afhankelijk van jouw wensen. Ook wanneer je een podcast interviewer zoekt kunnen we helpen.

Ik wil een offerte Ik heb een vraag

podcast maken

Of het nu een eenmalige opname is of het begin van een serie verhalen.
Audiopodcast helpt je met het uitwerken van jouw idee tot een bruikbaar concept.
Ook kan Audiopodcast jouw podcast produceren, regisseren en publiceren.

Produceren

Audiopodcast werkt jouw concept of idee uit tot een praktisch script. We leveren de apparatuur en spreken af op welke manier de podcast tot stand komt. Aan de hand van uw wensen spreken we af of je de opnames zelf maakt of dat u dat laat doen door een van onze ervaren makers.

Regisseren

Aan de hand van het script maken we de benodigde opnames voor jouw podcast. De interviews worden afgenomen door een van onze ervaren podcastmakers. Dat kan in onze studio, onze studio op lokatie of op een andere nog af te spreken plek. We monteren deze opnames tot een professionele podcast die je via jouw zelfgekozen netwerk kunt verspreiden.

Publiceren

Audiopodcast zorgt ervoor dat je podcast online gevonden wordt. We plaatsen de podcast daarvoor op de juiste plekken op internet. Ook voorzien we je podcast van de juiste tags. Deze dragen ertoe bij dat iedereen je podcast snel en makkelijk kan vinden.

Van idee tot productie

Wat doen wij?

  • Van idee tot productie: wat is een goede podcast, hoe vind je het publiek en waar moet je rekening mee houden?
  • Technische ondersteuning (van mobiele studio-opbouw, verslaggeving in een reportage, montage, post-productie en distributie van de podcast)
  • Ondersteuning voor jouw podcastproductie door ervaren radio- en audiomakers. We helpen je waar je vastloopt.
  • Wij helpen met de publicatie en distributie van je podcast. Laat ons je podcast maken!
Podcastproductie en distributie voor jouw organisatie door ervaren radio- en audiomakers